Wie is Dennis?

Dennis Drum ( 1988 ) Leerde het dj vak op zijn 15e van leermeester Jan Rab die uit het niets vroeg of Dennis ook niet eens mee wilde op een DJ klus. In de Zonnewijzer op Marken draaide hij met Jan zijn eerste plaatjes en doet dat tot op de dag van vandaag. Na een goede en hartelijke samenwerking met Jan is Dennis uiteindelijk toch zijn eigen weg gegaan en startte zijn eigen bedrijf en ging daarbij ook aan de slag als DJ in Cafe ’t Gat van Nederland en ’t Havengat. In ’t Gat van Nederland staat Dennis nog steeds meerdere keren per maand achter de draaitafel. Zo ook op de beroemde Volendammer kermis in de brugstraat.

In dezelfde tijd haalde Dennis zijn vrachtwagenrijbewijs en begon te werken voor KTS Volendam & Tribute to the Cats band waarmee door de jaren meer dan 100 shows zijn gedaan als stagehand, vrachtwagen chauffeur en zelfs een periode als 2e foh engineer. Ook werd met diverse artiesten samengewerkt in feesttenten, dorpshuizen zalen en theaters. Zelfs geluid werd tijdens bruiloften en partijen verzorgd voor Jan Smit, Nick & Simon, de 3js, Trammeland, Piet Veerman en tientallen anderen. Daarnaast werd ook samen met KTS collega’s Rick en Niels na een week interne cursus in Belgie het certifcaat ‘Rigging in de elementaire hijsindustrie’ behaald.

In de DJ branch verzorgde Dennis de voorprogramma’s en pauzefeesten tijdens alle concerten in Sporthal Opperdam van oa De Dijk, Rowwen Heze, Queenmania, Piet Veerman BZN en vele anderen. Daarbij worden talloze bruiloften, 50 jaar feestjes, diners en andere gezellige aangelegenheden tot een goed muzikaal einde gebracht.

In 2011 werd op eigen initiatief gestart met een kleine webshop en showroom in muziekinstrumenten en accessoires. Een grap die uitgroeide tot een serieuze onderneming die tot op de dag van vandaag bijna elke muzikant in Volendam van materialen voorziet. Oa. Jaap Kwakman en Jan de Witte ( 3JS ) Nick Schilder ( Nick en Simon ) Piet Veerman, Tol & Tol, Studio Arnold Muhren, Gordon Groothedde, Trammeland, Mon Amour, Tribute to The Cats band en vele anderen zijn graag geziene gasten in de shop. Van beginner tot prof, bij ons is iedereen welkom!

Sinds enige jaren werkt Dennis samen met MPS audio als theatertechnicus, vrachtwagen chauffeur en stagehand in theaters in binnen- en buitenland. Onder andere als monitor technicus voor de tour van Cuadro Flamenco met werelds beroemdste en beste flamenco danser Daniel Navarro, met als hoogtepunt een uitverkochte show in theater Carre. Vervolgens een 42 shows durende tour met het wereldberoemde Lizt Alfonso ballet uit Cuba waar Nederland en Belgie deel uit maakte van hun wereldtour. Hier was transport, logistiek en podiumplan de eindverantwoording van Dennis. Ook in 2014 werd weer een deel van de Rhytmic Circus tour uit Amerika voor een deel overgenomen door Dennis.

Tot op de dag van vandaag wordt gewerkt op feesten en partijen als DJ, technicus en stagehand op tal van locaties.

Kortom, voor elk muzikaal probleem een gepaste oplossing!